Hot 4 Shot

Pak je geweer of revolver en schiet je naar mega winsten bij de Hot 4 Shot gokkast van Stakelogic. Speel de Hot 4 Shot gratis online met het geweldige schietspel met maximaal 3 kogels. Het spel heeft ook een superbet feature. In de superbet modus worden de wild symbolen ook nog eens multipliers om hiermee je winsten te vergroten. Probeer deze fruitautomaat nu om te zien of jouw scherpschutter talenten je hele dikke prijzen kunnen opleveren.

De spelmodussen zijn:
SPEL 1: 3 rollen / 5 winlijnen / 1 munt minimum inzet
SPEL 2 (1+2): 4 rollen / 10 winlijnen / 2 munten minimum inzet
SPEL 3 (1+2+3): 5 rollen / 15 winlijnen / 3 munten minimum inzet
SPEL 4 (1+2+3+4): 6 rollen / 20 winlijnen / 4 munten minimum inzet
SPEL 5 (1+2+3+4+SUPERBET): 6 rollen / 20 winlijnen + SUPERBET FEATURE / 8 munten minimum inzet

Spel features zijn onder meer WILD STER SYMBOLEN die in alle spelmodussen wild zijn. WILD STAR SYMBOLS in SUPERBET modus zijn bovendien MULTIPLIERS wanneer ze deel uitmaken van een winnende combinatie. De speciale HOT SHOT FEATURE verandert de rollen tot schietgallerij waar je op prijzen kunt schieten met hoge waarden.
In de SUPERBET modus zijn alle 6 rollen actief. WILD STAR SYMBOLEN zijn WILD SYMBOLEN, net als in de andere spelmodussen, en WILD STAR SYMBOLEN dienen bovendien als MULTIPLIER wanneer ze deel uitmaken van een winnende combinatie. Wanneer er 1 WILD STAR SYMBOOL in een winnende combinatie staat, wordt een x2 MULTIPLIER toegepast op de winnende combinatie. Wanneer er 2 WILD STAR SYMBOLEN in een winnende combinatie staan, wordt er een x5 MULTIPLIER toegepast op de winnende combinatie.
Drie of meer BONUS SYMBOLEN (HOT SYMBOLEN) op willekeurige posities op aaneengesloten rollen geven het HOT SHOT FEATURE. Het HOT SHOT FEATURE wordt op een ander spelscherm gespeeld waarbij de rollen worden veranderd in een schietgallerij. Symbolen worden als schietschijven opgesteld in drie verschillende rijen welke rij voor rij worden geactiveerd. Lichten zullen over de symbolen/doelwitten bewegen tot de HOT SHOT knop wordt ingedrukt. Het laatste symbool dat opgelicht was voordat de knop ingedrukt werd is het gewonnen doelwit, en zodoende ook het winnende symbool voor die rij. Vervolgens herhaalt dit zich voor rij 2, en dan rij 3. De waarden van de symbolen die geschoten/gewonnen zijn in de drie verschillende rijen worden bij elkaar opgeteld en toegevoegd aan het saldo waarna het spel terugkeert naar de reguliere rollen.
WILD SYMBOLEN VERVANGEN ALLE ANDERE SYMBOLEN BEHALVE HET HOT-SYMBOOL.

Gelabeld met: , , , , ,